De AID (Algemene Introductie Dagen) wordt georganiseerd door de WUR (Wageningen University & Research). Dit jaar vindt de AID plaats van 11 t/m 14 augustus en 16 t/m 19 augustus.

Dit jaar ziet de AID er wat anders uit door corona. Zo duurt de AID maar 4 dagen en zijn wat bekende onderdelen afwezig uit het programma. Maar dat betekent niet dat je Unitas hoeft te missen dit jaar.

Misschien kom je met je fiets wel langs onze stand tijdens de cycling tour of kun je een praatje maken met ons tijdens het avondeten. Maar ook zelfstandig kan je kiezen om ons op te zoeken tijdens de AID.

Schrijf je in voor de workshops die we aanbieden of voor de pubnight waar we een gevarieerd muziekaanbod zullen hebben. Daarnaast kan je altijd langskomen op de laatste dag met chat en chill.

Als je niet fysiek bij de AID kan zijn heb je geluk. We zullen ook online te vinden zijn tijdens de online AID of natuurlijk op onze sociale media zoals deze website, FaceBookInstagram en YouTube

We hebben dus een groot genoeg aanbod voor jou om je te informeren over Unitas en waar jij jezelf eventueel kan inschrijven voor de VIT. Mocht je nu al denken, ik wil VIT lopen, klik dan hier. Heb je nog vragen dan kan je die hier stellen.